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  1. 駒沢女子大学
  2. 駒沢女子大学 研究紀要
  3. 17

ベーグルの品質特性における一考察

https://doi.org/10.18998/00001105
https://doi.org/10.18998/00001105
daaf04c3-4988-4e92-ad94-758bbdedf14b
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00006849199.pdf KJ00006849199.pdf (295.8 kB)
Item type [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2016-08-04
タイトル
タイトル ベーグルの品質特性における一考察
タイトル
タイトル A Study in the Quality Properties of Bagel
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 クラム
キーワード
主題Scheme Other
主題 クラスト
キーワード
主題Scheme Other
主題 調理特性
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Clam
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Crust
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Cooking properties
ID登録
ID登録 10.18998/00001105
ID登録タイプ JaLC
雑誌書誌ID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10460219
著者 松森, 慎悟

× 松森, 慎悟

松森, 慎悟

ja-Kana マツモリ, シンゴ

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MATSUMORI, Shingo

× MATSUMORI, Shingo

en MATSUMORI, Shingo

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著者所属(日)
駒沢女子大学人間健康学部健康栄養学科
抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 The bread called bagel is becoming popular in Japan now. The features of bagel are that it is a shape of doughnut and there is a process of boiling it before bakes. As a result, it is said that a peculiar texture will arise. But the quality properties and the cooking properties of the bagel are not understood well. Therefore, though it investigated in the quality properties based on the origin and the history, it became a conclusion that it was difficult to derive the definition of an original bagel from information complex, and the food that was arranged in the United States and kept being changed now. Then, it thought by classifying it into three types expected that the author would develop according to the type by the land in the future. The three types are a New York types, a Japanese types, and a European types. I want to investigate the affect by the difference in a making process on the bagel, and to establish the Cooking properties of three types in the future.
書誌情報 巻 17, p. 407-412, 発行日 2010-12-24
表示順
内容記述タイプ Other
内容記述 28
アクセション番号
内容記述タイプ Other
内容記述 KJ00006849199
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Ver.1 2023-06-20 15:47:20.749469
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