ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 駒沢女子大学
  2. 駒沢女子大学 研究紀要
  3. 21

給食経営管理実習における学生の難易度調査

https://doi.org/10.18998/00001209
https://doi.org/10.18998/00001209
e2c55b7c-6bda-4c2a-a47e-09fc9e743be8
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00009761899.pdf KJ00009761899.pdf (1.1 MB)
Item type [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2016-08-04
タイトル
タイトル 給食経営管理実習における学生の難易度調査
タイトル
タイトル Survey of the degree of difficulty felt by students in food service management practice
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 管理栄養士養成課程、給食経営管理実習、難易度、栄養・食事計画、意識調査
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Administrative dietitian training course,Food service management practice, Degree of diffi culty, Nutrition and meal planning, Attitude survey
ID登録
ID登録 10.18998/00001209
ID登録タイプ JaLC
雑誌書誌ID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10460219
著者 古谷, 華菜子

× 古谷, 華菜子

古谷, 華菜子

ja-Kana フルヤ, カナコ

Search repository
土岐田 佳子

× 土岐田 佳子

土岐田 佳子

ja-Kana トキタ, ヨシコ

Search repository
韓 順子

× 韓 順子

韓 順子

ja-Kana ハン, スンジャ

Search repository
Kanako, FURUYA

× Kanako, FURUYA

en Kanako, FURUYA

Search repository
Yoshiko TOKITA

× Yoshiko TOKITA

en Yoshiko TOKITA

Search repository
Soonja HAN

× Soonja HAN

en Soonja HAN

Search repository
書誌情報 巻 21, p. 315-324, 発行日 2014-12-25
表示順
内容記述タイプ Other
内容記述 28
アクセション番号
内容記述タイプ Other
内容記述 KJ00009761899
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-20 15:50:02.406169
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3