| Item type |
[ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
| 公開日 |
2016-08-04 |
| タイトル |
|
|
タイトル |
栄養士養成課程に在籍する女子大生の行事食の 喫食状況、知識、技術に関する研究 |
| タイトル |
|
|
タイトル |
A survey of ceremonial foods among female college students in a training school for dietitian |
|
言語 |
en |
| 言語 |
|
|
言語 |
jpn |
| キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
行事食,栄養士養成課程,食育 |
| ID登録 |
|
|
ID登録 |
10.18998/00001226 |
|
ID登録タイプ |
JaLC |
| 雑誌書誌ID |
|
|
収録物識別子タイプ |
NCID |
|
収録物識別子 |
AN10460219 |
| 著者 |
大坂, 裕子
上杉 宰世
須田 有実子
Yuko, OSAKA
Sayo UESUGI
Yumiko SUDA
|
| 書誌情報 |
巻 22,
p. 159-166,
発行日 2015-12-25
|
| 表示順 |
|
|
内容記述タイプ |
Other |
|
内容記述 |
16 |
| アクセション番号 |
|
|
内容記述タイプ |
Other |
|
内容記述 |
KJ00010235359 |