Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2024-01-11 |
タイトル |
|
|
タイトル |
給食実務学外実習の実態調査 第5報 ―栄養士養成課程の校外実習から管理栄養士養成課程の臨地実習に向けて― |
|
言語 |
ja |
言語 |
|
|
言語 |
jpn |
キーワード |
|
|
言語 |
ja |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題URI |
application/pdf |
|
主題 |
学内実習 |
キーワード |
|
|
言語 |
ja |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題URI |
application/pdf |
|
主題 |
校外実習 |
キーワード |
|
|
言語 |
ja |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題URI |
application/pdf |
|
主題 |
給食の運営 |
キーワード |
|
|
言語 |
ja |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題URI |
application/pdf |
|
主題 |
臨地実習 |
資源タイプ |
|
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
|
資源タイプ |
departmental bulletin paper |
ID登録 |
|
|
ID登録 |
10.18998/0002000099 |
|
ID登録タイプ |
JaLC |
その他(別言語等)のタイトル |
|
|
その他のタイトル |
Investigation of Actual Conditions of Food Service Field Practice [V] - From the Field Practice in the Training Course of the Dietitian Aiming the Field Practice in the Training Course of Registered Dietitian |
|
言語 |
en |
著者 |
松森 慎悟
箙 早苗
三浦 麻子
太田 信子
篠原 能子
|
著者(英) |
|
|
|
識別子Scheme |
WEKO |
|
|
識別子 |
1 |
|
|
姓名 |
Shingo MATSUMORI |
|
|
言語 |
en |
著者(英) |
|
|
|
識別子Scheme |
WEKO |
|
|
識別子 |
1 |
|
|
姓名 |
Sanae EBIRA |
|
|
言語 |
en |
著者(英) |
|
|
|
識別子Scheme |
WEKO |
|
|
識別子 |
1 |
|
|
姓名 |
Asako MIURA |
|
|
言語 |
en |
著者(英) |
|
|
|
識別子Scheme |
WEKO |
|
|
識別子 |
1 |
|
|
姓名 |
Nobuko OTA |
|
|
言語 |
en |
著者(英) |
|
|
|
識別子Scheme |
WEKO |
|
|
識別子 |
1 |
|
|
姓名 |
Yoshiko SHINOHARA |
|
|
言語 |
en |
書誌情報 |
号 43,
p. 53-58,
発行日 2010-03-03
|
出版者 |
|
|
出版者 |
駒沢女子短期大学 学長 菅原昭英 |
|
言語 |
ja |
ISSN |
|
|
収録物識別子タイプ |
NCID |
|
収録物識別子 |
AN00093381 |