Item type |
[ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2016-08-04 |
タイトル |
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タイトル |
浸出条件の違いによるカツオブシとニボシの各ダシ中の成分量変化 : 浸出温度・材料重量・1番, 2番, 3番浸出 |
タイトル |
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タイトル |
Change of Component Quantity in each Soup-stock "Dashi" of Dried Bonito "Katsuobushi" and Dried small Sardine "Niboshi" on the Different Exudation Condition : Exudation Temperature・Material Quantity and the First, Second and Third Exudation |
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言語 |
en |
言語 |
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言語 |
jpn |
ID登録 |
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ID登録 |
10.18998/00000334 |
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ID登録タイプ |
JaLC |
雑誌書誌ID |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AN00093381 |
著者 |
舟木, 行雄
Funaki, Yukio
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書誌情報 |
巻 21,
p. A15-A25,
発行日 1988-03-03
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表示順 |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
6 |
アクセション番号 |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
KJ00004250853 |