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  1. 駒沢女子大学
  2. 駒沢女子大学研究紀要【人間健康学部・看護学部編】
  3. 4

キウイフルーツ果実におけるアクチニジンアイソザイム組成の品種/ 系統間差異

https://doi.org/10.18998/00001426
https://doi.org/10.18998/00001426
ae432c2b-72b5-449b-9d03-5194d2b3b1e6
名前 / ファイル ライセンス アクション
西山一朗ほか.pdf 本文PDF (1.1 MB)
Copyright(c)2022by KOMAZAWA WOMEN'S UNIVERSITY
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2022-04-04
タイトル
タイトル キウイフルーツ果実におけるアクチニジンアイソザイム組成の品種/ 系統間差異
タイトル
タイトル Isozyme Composition of Actinidin in the Fruit of Different Kiwifruit Varieties
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 キウイフルーツ
キーワード
主題Scheme Other
主題 アクチニジン
キーワード
主題Scheme Other
主題 アイソザイム組成
キーワード
主題Scheme Other
主題 品種間差異
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Kiwifruit
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Actinidin
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Isozyme composition
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Varietal difference
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.18998/00001426
ID登録タイプ JaLC
著者 西山, 一朗

× 西山, 一朗

西山, 一朗

ja-Kana ニシヤマ, イチロウ

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福田, 哲生

× 福田, 哲生

福田, 哲生

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末澤, 克彦

× 末澤, 克彦

末澤, 克彦

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NISHIYAMA, Ichiro

× NISHIYAMA, Ichiro

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FUKUDA, Tetsuo

× FUKUDA, Tetsuo

en FUKUDA, Tetsuo

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SUEZAWA, Katsuhiko

× SUEZAWA, Katsuhiko

en SUEZAWA, Katsuhiko

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Kiwifruit contains a cysteine protease called actinidin. It has been suggested that the actinidin inʻ Hayward’ fruit, the most common commercially available cultivar, can be divided into several isozymes. In the present study, two types of actinidin isozyme, A1 and A2, were purified from ʻHayward’ fruit, and these concentrations in the fruit juice of 16 kiwifruit cultivars/selections were determined using ion-exchange high-performance liquid chromatography. The concentrations of A1 and A2 were in the ranges of 0 - 2.32 and 0 - 1.77 mg/mL, respectively. There was a considerable varietal difference in A1/A2 ratios, ranging from 100 : 0 to 28 : 72.
書誌情報 号 4, p. 11-18, 発行日 2022-03-10
出版者
出版者 駒沢女子大学 学長 安藤嘉則
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 2434-7574
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Ver.1 2023-06-20 15:22:34.137381
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