Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2022-04-04 |
タイトル |
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タイトル |
キウイフルーツ果実におけるアクチニジンアイソザイム組成の品種/ 系統間差異 |
タイトル |
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タイトル |
Isozyme Composition of Actinidin in the Fruit of Different Kiwifruit Varieties |
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言語 |
en |
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言語 |
jpn |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
キウイフルーツ |
キーワード |
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主題 |
アクチニジン |
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Other |
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主題 |
アイソザイム組成 |
キーワード |
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Other |
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主題 |
品種間差異 |
キーワード |
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en |
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Other |
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主題 |
Kiwifruit |
キーワード |
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en |
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主題 |
Actinidin |
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en |
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Other |
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主題 |
Isozyme composition |
キーワード |
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en |
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Other |
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主題 |
Varietal difference |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
ID登録 |
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ID登録 |
10.18998/00001426 |
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ID登録タイプ |
JaLC |
著者 |
西山, 一朗
福田, 哲生
末澤, 克彦
NISHIYAMA, Ichiro
FUKUDA, Tetsuo
SUEZAWA, Katsuhiko
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抄録 |
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内容記述タイプ |
Abstract |
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内容記述 |
Kiwifruit contains a cysteine protease called actinidin. It has been suggested that the actinidin inʻ Hayward’ fruit, the most common commercially available cultivar, can be divided into several isozymes. In the present study, two types of actinidin isozyme, A1 and A2, were purified from ʻHayward’ fruit, and these concentrations in the fruit juice of 16 kiwifruit cultivars/selections were determined using ion-exchange high-performance liquid chromatography. The concentrations of A1 and A2 were in the ranges of 0 - 2.32 and 0 - 1.77 mg/mL, respectively. There was a considerable varietal difference in A1/A2 ratios, ranging from 100 : 0 to 28 : 72. |
書誌情報 |
号 4,
p. 11-18,
発行日 2022-03-10
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出版者 |
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出版者 |
駒沢女子大学 学長 安藤嘉則 |
ISSN |
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収録物識別子タイプ |
ISSN |
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収録物識別子 |
2434-7574 |