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  1. 駒沢女子大学
  2. 駒沢女子大学 研究紀要
  3. 30

キウイフルーツ新品種ʻZES008ʼ果実のアスコルビン酸およびアクチニジン濃度

https://doi.org/10.18998/0002000116
https://doi.org/10.18998/0002000116
998dcf8d-84c1-4cba-81c7-94b072525fe1
名前 / ファイル ライセンス アクション
本文PDF.pdf 本文PDF.pdf (1.4 MB)
Copyright(c)2023 by KOMAZAWA WOMEN'S UNIVERSITY
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2024-03-04
タイトル
タイトル キウイフルーツ新品種ʻZES008ʼ果実のアスコルビン酸およびアクチニジン濃度
言語 ja
タイトル
タイトル Contents of Ascorbic Acid and Actinidin in the Fruits of ‘ZES008’, a Novel Cultivar of Kiwifruit
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
言語 ja
主題Scheme Other
主題URI application/pdf
主題 キウイフルーツ
キーワード
言語 ja
主題Scheme Other
主題URI application/pdf
主題 ZES008
キーワード
言語 ja
主題Scheme Other
主題URI application/pdf
主題 アスコルビン酸
キーワード
言語 ja
主題Scheme Other
主題URI application/pdf
主題 ビタミンC
キーワード
言語 ja
主題Scheme Other
主題URI application/pdf
主題 アクチニジン
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題URI application/pdf
主題 Kiwifruit
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題URI application/pdf
主題 ZES008
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題URI application/pdf
主題 Ascorbic acid
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題URI application/pdf
主題 Vitamin C
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題URI application/pdf
主題 Actinidin
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.18998/0002000116
ID登録タイプ JaLC
その他(別言語等)のタイトル
その他のタイトル Contents of Ascorbic Acid and Actinidin in the Fruits of ‘ZES008’, a Novel Cultivar of Kiwifruit
言語 en
著者 西山 一朗

× 西山 一朗

ja 西山 一朗

ja-Kana ニシヤマ イチロウ

en Ichiro NISHIYAMA

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著者(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 1
姓名 Ichiro NISHIYAMA
言語 en
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 ‘ZES008’ is a novel cultivar of kiwifruit. In the present study, the concentrations of ascorbic acid and actinidin in ‘ZES008’ fruit were determined. Ascorbic acid concentration in ‘ZES008’ fruit was 202.6 mg/100 g fresh weight. This value was about 3.2-fold that of the ‘Hayward’ fruit and more than 1.5-fold that of the ‘ZESY002’ fruit on a weight for weight basis. On the other hand, the amount of actinidin contained in ‘ZES008’ fruit was very small, and the fruit juice
showed only slight effects on proteolysis of food proteins.
言語 en
書誌情報
号 30, p. 9-16, 発行日 2023-12-25
出版者
出版者 駒沢女子大学 学長 安藤嘉則
言語 ja
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1340-8631
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Ver.1 2024-03-04 04:08:00.149487
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