WEKO3
アイテム
キウイフルーツ新品種ʻZES008ʼ果実のアスコルビン酸およびアクチニジン濃度
https://doi.org/10.18998/0002000116
https://doi.org/10.18998/0002000116998dcf8d-84c1-4cba-81c7-94b072525fe1
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Copyright(c)2023 by KOMAZAWA WOMEN'S UNIVERSITY
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||
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公開日 | 2024-03-04 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | キウイフルーツ新品種ʻZES008ʼ果実のアスコルビン酸およびアクチニジン濃度 | |||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Contents of Ascorbic Acid and Actinidin in the Fruits of ‘ZES008’, a Novel Cultivar of Kiwifruit | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題URI | application/pdf | |||||||||||
主題 | キウイフルーツ | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題URI | application/pdf | |||||||||||
主題 | ZES008 | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題URI | application/pdf | |||||||||||
主題 | アスコルビン酸 | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題URI | application/pdf | |||||||||||
主題 | ビタミンC | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題URI | application/pdf | |||||||||||
主題 | アクチニジン | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題URI | application/pdf | |||||||||||
主題 | Kiwifruit | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題URI | application/pdf | |||||||||||
主題 | ZES008 | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題URI | application/pdf | |||||||||||
主題 | Ascorbic acid | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題URI | application/pdf | |||||||||||
主題 | Vitamin C | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題URI | application/pdf | |||||||||||
主題 | Actinidin | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||
ID登録 | ||||||||||||
ID登録 | 10.18998/0002000116 | |||||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||||||||
その他のタイトル | Contents of Ascorbic Acid and Actinidin in the Fruits of ‘ZES008’, a Novel Cultivar of Kiwifruit | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
著者 |
西山 一朗
× 西山 一朗
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著者(英) | ||||||||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||||||||
識別子 | 1 | |||||||||||
姓名 | Ichiro NISHIYAMA | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
抄録 | ||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||
内容記述 | ‘ZES008’ is a novel cultivar of kiwifruit. In the present study, the concentrations of ascorbic acid and actinidin in ‘ZES008’ fruit were determined. Ascorbic acid concentration in ‘ZES008’ fruit was 202.6 mg/100 g fresh weight. This value was about 3.2-fold that of the ‘Hayward’ fruit and more than 1.5-fold that of the ‘ZESY002’ fruit on a weight for weight basis. On the other hand, the amount of actinidin contained in ‘ZES008’ fruit was very small, and the fruit juice showed only slight effects on proteolysis of food proteins. |
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言語 | en | |||||||||||
書誌情報 |
号 30, p. 9-16, 発行日 2023-12-25 |
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出版者 | ||||||||||||
出版者 | 駒沢女子大学 学長 安藤嘉則 | |||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 1340-8631 |